Sofia-Healing

Lisa Sofia Larsson

Bevidstheds berørings praktiker, Reiki Mester, Lyd og Krystal healer Jeg har desuden i en årrække arbejdet med flere fysiske udtryksformer som kontakt improvisation, yoga, Body and Mind, dynamisk dans og expresiv dans.

Bevidstheds berørings terapi:

   til top ↑

Er en terapi form som arbejder i nuet - at tale med kroppen gennem en blid og empatisk berøring. Terapi formen indeholder en vifte berørings og massageteknikker, som tager udgangspunkt i at afspænde og støtte kroppen på en ressourceorienteret, regulerende og revitaliserende måde.

Bevidstheds berøring arbejder desuden med kroppens eget apotek og fremmer kroppens lægende hormoner bl.a. oxytocin, dopamin og seratonin.
Der kan arbejdes både med sanse- og nervesystem, traumebehandling og afstresning.
Bevidstheds berøring er ikke blot et behandlingssystem men en terapeutisk kunst der adresserer spiritualitet, seksualitet og kreativitet.

Samtale benyttes som et terapeutisk redskab undervejs og går bag om den mentale bevidsthed og berører såvel den fysiske, som den følelsesmæssige og den åndelige del af mennesket. Der arbejdes altid i nuet og behandlingen tager udgangspunkt i klientens individualitet og unikke væsen.

Resultaterne er meget forskellige lige fra healende afspænding og meditativ fordybelse til større følelsesmæssig indsigt og selverkendelse. Kroppen får mulighed for at give slip på dybe spændinger og gamle mønstre, det åbner for kroppens flow og viser dig nye muligheder. Det giver plads til den fuldkomne sjæl og den du er kommet her for at være.

REIKI

   til top ↑

Reiki er Japansk og betyder ”Den universelle livsenergi ”

Metoden blev grundlagt af den Japanske mester Mikao Usuri i 1922. Reiki er den universelle energi fra universet og er vibration og lys. ( Det; der i kvantefysikken kaldes partikler og bølger ) Reiki healing går på en meget blid måde ind og healer på både krop, sind og ånd. Når energien flyder frit og dynamisk i vores krop føler vi os sunde og glade det giver større velvære og balance. Healingen sker ved en overførsel af energi gennem hænderne fra universet, hvorved flow og balance i kroppens energi system genoprettes


Reiki Gathering, Mave - Spain.


Krystal og Lyd healing

   til top ↑

Krystaller indeholder stor skønhed og harmoniserende kræfter. De er i deres klare farver bærere af lyset og i deres krystal strukturer indeholder de ordensprincipper der forbinder os og jorden med kosmos. Krystallerne er sammen med lyd healing velegnede til at rense kroppens chakraer for ubalance.
Både krystalhealing og lydhealing tager udgangspunkt i vibration, en svingnings frekvens der blidt harmoniserer dit energisystem. Det kan gøres ved at synge til hvert enkelt chakra eller det kan være en spontan lyd healing der skabes og synges til i nuet.
Lydens vibrationer virker åbnende og blødgørende, det tillader energien selv at flyde og finde nye veje.


Water Chrystal - Masaru Emoto

Links:

   til top ↑

Bevidsthedsberøring
Gendai Reiki Network
Lyd healing, Intune
Safe In Sound + Intune
Masaru Emoto
Kvantefysik, Amit Goswami

   

Intune, Cisternerne, Frb.

Vor Frue Kirke